Nyårsafton

                                                         Kommentarer (0) 2012-12-31 @ 13:13:00 / Mollie

 

Idag är det minnsan sista dagen på detta året. Om jag skulle summera 2012 med ett ord får det nog bli "överraskande". Men nu ringer vi in det nya året om några timmar, och detta gör jag i Osby hos min vän Matilda! Kommer bli mycket skoj, har även med min nya kamera så jag kan knäppa lite ubersnygga bilder. Konstigt nog känns det inte som nyår idag.. Till er alla, Ett gott nytt år!


Lamplight

                                                         Kommentarer (0) 2012-12-29 @ 19:28:00 / Everyday
 


 
 
Kan man gilla en kamera såhär mycket? Jag tror jag.. jag.. jag älskar den! Haha nej men skämt åsido, det är verkligen den bästa kameran jag har hållt i. Tog ett par prov bilder nyss, sjukt bra med tanke på att det var rätt mörkt när jag tog bilderna. 
Igår såg jag förresten The Hobbit på bio, såååå bra! Haha riktigt rolig med var den. Kan inte vänta tills uppföljaren kommer ut.

When we're older

                                                         Kommentarer (0) 2012-12-26 @ 09:46:07 / Everyday
 
 


 
Idag ska jag ner till Lund för att hälsa på lite släkt. Det ska bli väldigt trevligt med tanke på att det var ett antal år sedan sist! På toppen av allt detta så är jag jätteglad just nu!!! Har precis beställt min nya kamera, och jag kan inte vänta tills jag får hem den!! Tog ca hela dagen att beställa den då Siba's hemsida var överladdad pga att alla i hela Sverige skulle ju såklart handla på mellandagsrean.. funderade ett par gånger att lägga mig ner på golvet och gråta, men det gjorde jag inte. Eller? Som sagt, efter flera timmar lyckades jag få beställt den!! 

Merry Christmas everybody!

                                                         Kommentarer (0) 2012-12-24 @ 12:24:59 / Everyday
 
 
Igår firade jag jul i Skummeslövsstrand med Farmor och Pappa, idag blir det firande hemma hos mamma med hela halva släkten haha! Så synd att snön har töat bort bara, hade verkligen önskat en vit julafton! 
 
Idag blir det en liten video, från oss alla, till er alla, EN RIKTIGT GOD JUL!
 

Face it all together at skyfall

                                                         Kommentarer (2) 2012-12-21 @ 17:57:00 / Everyday
 
 


Nu har jag officiellt tagit lov! Ska bli så skönt att varva ner och bara njuta utav julen. Alla klappar är klara och granen är uppe. Känns bra! I förgår var jag på bio med Pappa, vi såg Skyfall. Riktigt bra! Lite seg i vissa lägen så att man började tänka på annat, men annars var den perfekt. Det var även kul att det var många scener som spelades in i London! Jag kunde känna igen mig nästan överallt, speciellt vid Westminster som "sprängdes" i filmen. Saknar den staden en aning nu!
 
 
 

It's beginning to look a lot like Christmas

                                                         Kommentarer (0) 2012-12-16 @ 18:14:40 / Everyday
 


 
Jaa inte ute iallfall.. all snö har regnat bort! So sad.. men det sägs att det ska minusgrader och snö till helgen igen, så det får vi hoppas på! Igår var jag hos Sara och hade julbak med Kajsa och Anna. Och Sara såklart haha! Samtidigt spelade vi in lite som vi ska ha till en julfilm! Så mysigt!!! Imorse var jag även i stan med mamma och handlade in lite av de sista klapparna!
Ikväll hade jag planerat att dra min rumpa till Skummeslövsstrand. Ska försöka tvinga på pappa några kattungar med innan veckans slut. hehe.. det kommer ju gå som det går. 

You've kept me wondering

                                                         Kommentarer (0) 2012-12-13 @ 21:50:22 / Everyday
- if it's worth wondering..
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Igår kväll var jag och lyssnade på en 
spelning inne i Halmstad där bandet Baby Jesus spelade för att hjälpa musikhjälpen i P3 att samla in pengar till barnen i slummen. Spelningen var jättebra! Jag fotade såklart, men utan blixt då min kamera helt plötsligt beslöt sig för att den inte ville fälla upp blixten längre helt enkelt. Such a little bitch.. Men det blev ett par bra bilder ändå!
Annars är jag själv lite seg.. och tänker för mycket.. har ont i huvudet nu. Men sovmorgon imorn, det bör väl lindra det mesta!

Julhälsning

                                                         Kommentarer (1) 2012-12-11 @ 13:18:00 / Everyday
 
 
Fick i uppgift i skolan att göra ett eget julkort, och sedan publicera det på min blogg. So here you go, Merry Christmas!

I believe in angels, something good in everything I see

                                                         Kommentarer (1) 2012-12-10 @ 16:29:15 / Everyday


 
Jag tycker det kan vara helt okej när det är kallt.. men nu är det förjävla kallt! Inte nog med att det redan är snö och minusgrader, nej då ska det blåsa så mycket att det svider på kinderna.. Längtar tillbaka till sommaren.. fast jag vet att när det är sommar kommer jag ändå längta till vintern igen, konstig som man är! Denna veckan ser relativt lugnt ut, bara ett psykologi prov kvar och därefter är jag klar för terminen, wiho! Ska bli så mysigt med jul igen.

Capture every minute

                                                         Kommentarer (0) 2012-12-08 @ 13:58:00 / AnimalsIf not now, when

                                                         Kommentarer (0) 2012-12-05 @ 17:40:19 / Everyday


 
Hade en liten fotoshoot med Sara & Anna idag. KALLT! för tusan minus 8.. Mend det blev bra bilder, dock tog inte jag några själv för jag var för upptagen med att klappa en katt haha! Åh lilla batman.. Hursom, snart helg! Ikväll blir det mysa ner i sängen och kolla på Dr Zoe hart och Mr Waaaaaaade baah!
 

Bitter and sweet go hand in hand

                                                         Kommentarer (2) 2012-12-03 @ 21:04:33 / Everyday


 
Det snöööar! Så mysigt! Har spenderat de flesta kvällar nu i rummet och kollat på Hart of Dixie, det blir extra mysigt efter jag slängde upp ljusslingorna över sängen med. Denna veckan kommer vara rätt "chill", inga större prov etc. Assuume!
 
 

But I will soon forget the color of your eyes & you'll forget mine

                                                         Kommentarer (0) 2012-12-01 @ 10:48:45 / Everyday
 
 
 
 
Vaknade upp tidigt idag för att först tro det har snöat, vilket visade sig vara frost men ändå! det är ju vitt haha. Kollade på Julkalendern och öppnade första rutan i min adventskalender. Perfect start of Christmas! Ikväll kommer Hannah hit så ska vi fira henne då hon idag fyller 21!! Ska försöka knäppa lite bilder senare då hon kommer, ha en bra första adventshelg!