I will wait

                                                         Kommentarer (0) 2013-01-30 @ 18:59:21 / Everyday
 
Så himla glad.. jag hittade mitt usb! Glömde bort att jag hade det i skolan igår i en dator. Och stollig som man är så glömde jag såklart det, så när jag upptäckte det på kvällen höll jag nästan på att bryta ihop.. haha. Som väl var fanns usb minnet kvar i datorn imorse.. fy för satan om det hade varit borta!! 
Nu ska jag bunkra på med filtar och chai-te och fira att det snart är helg.
 
 

Smell the coffee

                                                         Kommentarer (1) 2013-01-27 @ 17:24:00 / Everyday
Nya boots & Fika på espresso house.
 

Only miss the sun when it starts to snow

                                                         Kommentarer (0) 2013-01-26 @ 14:14:59 / Everyday
 
 
Igår fyllde Anna 18 så det firade vi med att gå och se Les Misérables på bio inne i Halmstad. Det var ju en musikal vilket jag fattade efter en 5 minuter haha, först var det lite störigt att dom sjöng igenom hela filmen men man vande sig efter en liten stund. Riktigt bra iallfall, och skådespelarna sjöng sjukt bra! 
 
Nu har jag ju varit "sockerfri" i 3 veckor, dvs jag har inte ätit godis eller druckigt läsk, jag började dagen efter nyår. Jag märker definitivt skillnad, jag är inte lika pösig i ansiktet och inga mörka ringar, jag känner mig piggare och har ett mer balanserat humör. Så igår tänkte jag unna mig en Mocca latte, kärleksmums och fanta. Herre.. fick sockerkick och skakade i händerna, och efter en halvtimme fick jag sån otrolig huvudvärk! Ush och fy för socker nu.. tar jag en godisbit kan jag känna varenda litet sockerkorn som finns i. Så det stämde vad jag hörde, att efter ca 21 dagar utan onödigt socker så har man inte längre någon abstines efter det. Känns mycket bra! 

Cold winter air

                                                         Kommentarer (0) 2013-01-21 @ 19:12:00 / Everyday
 
Igår var jag ute med pappa på en liten biltur över hallandsåsen. Snurrade bland småskogarna tills vi kom ut på italienska vägen igen. Riktigt fin utsikt man kan få över hela kusten! Men gillar fortfarande inte det kalla vädret.. det kan gärna bli vår nu! Förövrigt sitter jag med mitt chai-te och lyssnar på Lumineers, en bra kväll! 
 

Things that stop you dreaming

                                                         Kommentarer (0) 2013-01-15 @ 19:00:37 / Everyday
 
 
Här kommer ett par studiobilder som vi tog förra veckan. Jag vet dock inte vem som stod bakom kameran när bilderna på mig togs.. men antingen är det Anna, Linnea eller Kajsa haha. Men jag har iallafall putsat till dom lite. 

Our last summer

                                                         Kommentarer (0) 2013-01-12 @ 15:53:15 / Everyday
 
 
 
Tror inte jag har varit såhär förkyld på länge.. legat helt däckad i 2 snart 3 dagar nu. Precis när man har börjat med att träna, rida classe och cykla så får man denna slängkyssen.. Men har inbillat mig själv att jag är bättre idag så jag tänkte hälsa på syrran i Båstad senare, kolla lite film och laga mat! 
Inte varit ute och andats frisk luft något heller, man blir ju liite knäpp. Haha, men men har man tråkigt som mig så kan man även göra en liten "inspirations-bok" som jag gjort själv, klippt i lite tidningar mm. Den är fylld med massa sommarbilder och god mat, åh jag längtar så. Gillar inte kylan längre.
 
 

Holding onto her heart like it's a little secret

                                                         Kommentarer (0) 2013-01-10 @ 20:50:06 / Everyday

Soft kitty

                                                         Kommentarer (2) 2013-01-09 @ 18:31:08 / Everyday
 
Blir ett litet kattinlägg idag igen haha. Men dom är ju så söta! 
Btw, bläddrade rundor på tumblr igår, och rätt var det va så såg jag en bild på mig själv, som den personen antagligen snott och lagt upp på sin sida.. iallafall så har bilden lite över 2700 likes/rebloggs och det är ju kul och så! Men.. ett tips är att alltid märka sitt foto med sitt namn/fotografens namn för att ingen ska kunna påstå att bilden är hans/hennes. I detta fallet var det min vän Sara som hade tagit denna bild. Så det är rätt tråkigt samtidigt som det är sjukt kul att folk gillar en haha! 

You build your heart of plastic, get cynical and sarcastic

                                                         Kommentarer (2) 2013-01-07 @ 13:11:45 / Animals
 
Igår kollade jag på Berättelsen om Pi på bio med familjen, så bra! Alla färgerna fick en paralyserad nästan. Tror dock aldrig jag varit på bio så mycket som jag har varit under 2012 och framåt. Räknade på det igår, fick det till 12 st minst. Haha.
Sista lediga dagen nu då, tagga.. sitter och bläddrar igenom sommarbilder på tumblr medans jag lyssnar på Passengers nya album. Måste säga att hans nya album är precis lika, om inte ännu mera grymt än förra!
Texterna är sjukligt bra. Nepp nu ska jag njuta av dagen, carpe diem och allt det där!
 
 

So then we grew a little and knew a lot

                                                         Kommentarer (0) 2013-01-06 @ 16:51:39 / Animals

 

Guess I'd rather hurt than feel nothing at all

                                                         Kommentarer (0) 2013-01-05 @ 21:18:51 / Everyday
Nyår 2012-13
 
Hade en jättehärlig dag på stranden idag med Classe. Red ut i havet med. Perfekt väder med var det! Solsken och varmt! Bara ett par dagar kvar ledigt nu.. känns jobbigt haha. Vill helst ta lov en månad till. Minst.. 
 
 

2012-2013

                                                         Kommentarer (0) 2013-01-01 @ 21:38:12 / Everyday
Såhär såg min nyårafton ut:
Det började med att jag tog mitt pick och pack och drog till Matilda i Osby.
Där mötte jag upp Matilda och vi fixade oss för att åka iväg till Hässleholm.
Väl i Hässleholm mötte vi upp med fina människor. Kul att ses igen!
Vi åt god mat..
drack rosa drycker..
...
och stack ner till stan för att se på alla fyrverkerier. 
 
Dock fick jag ingen bra bild där, jag var för upptagen med att hitta en flyktväg därifrån haha! Helt galet vad folk smäller.. och inte normal heller, nej nej då ska man skjuta mitt på marken så att det blir en bomb istället! Ojojoj.. 
Ett nytt år har tagit sin början och detta året har jag lovat mig själv att ta tag i träningen, äta gott och nyttigt samt att ta med mig min kamera till vad än för slags äventyr jag är ute på.