Dustiest corners of your soul

                                                         Kommentarer (0) 2013-02-28 @ 20:01:53 / Everyday
 
 
Var ett tag sedan, har som sagt inget photoshop längre och då är det ungefär lika kul att fota som det är att sitta och glo i ett hörn. Men men, hoppas jag kan införskaffa det efter jag fyllt år. 
Så länge tills jag tagit nya bilder tar jag en liten trip down the memory lane till London. 

As blue as can be

                                                         Kommentarer (0) 2013-02-18 @ 19:13:01 / Everyday
 
 
 
 
Åh älskade lov.. Sov till 11 idag! Fatta vad skönt! 
Ikväll ska jag se vidare på Once Upon A Time, dricka lite te och hoppas på att snön snart försvinner. Förövrigt så älskar jag djupet i min kamera, kolla bara på bilderna, skarp bild med mycket oskärpa i bakgrunden. Love it!
 
 
 
 
 
 

That's when I knew

                                                         Kommentarer (0) 2013-02-14 @ 22:15:02 / Everyday
Idag är en sådan dag jag helst vill undvika och få överstökad så snabbt som möjligt. Visst det är en mysig dag, men för mig är det mer en dag då nallebjörnsförsäljare, blomförsäljare chokladfabriker får extra mycket sålt. Kanske känner jag så för att jag aldrig riktigt haft en lyckad alla hjärtans dag innan, ta tex förra året. Då vaknade jag upp försent till den största snöstormen någonsin, fick springa en kilometer till bussen och missade den precis, då bestämde jag mig för att gå hem och ta nästa. Missade den med, fick gå ytterligare 2,5 km till för att ta en annan buss. Ja.. men idag fick jag ett geléhjärta utav en total främling mot slutet av dagen, blev så glad! Tänk vad en annan människa kan lyfta upp ens humör sådär.
Förövrigt har jag inte photoshop längre, så får bjuda på oredigerade bilder ett tag framöver, som faktiskt min syster har knäppt!

Wallflower

                                                         Kommentarer (0) 2013-02-04 @ 17:53:45 / Everyday
 
 
Aah bästa filmen på länge, The Perks Of Being A Wallflower. Ingen sådan tramsfilm utan en film som får en att tänka till lite. Så fin! Denna veckan kommer vara nergrävd utav skolarbete känns det som.. lika bra att hugga i nu direkt.

Forget me not

                                                         Kommentarer (0) 2013-02-01 @ 22:50:37 / Everyday
 
 
Åh så dumt.. har helt försummat en hemtenta som skulle varit inne idag, så min kväll har bestått utav att skriva ca 4 sidor.. inte så skoj! Men nu är jag äntligen klar, så ska fortsätta med att kolla på en film som började nyss med Tom Cruise. Den får man ju bara inte missa! Haha. Have a lovely weekend ey!
Och bara för att ska jag läska er med bilder från min magnifika frukost jag lagade till mig själv igår.